Imádnivaló, megbízható csiga-biga
Az az igazság, hogy az autót 2001-ben a párom szülei vásárolták 58000 km-rel, de mivel apósom keveset van itthon, anyósomnak pedig nincs vezetői engedélye, így mi nyúztuk általában a gépsárkányt. Az igazat megvalva a a 60 Le kicsit kevés, viszont 5,2-5,5 l/100 km közötti fogyasztással ki lehet jönni vele hosszú távon, igaz nyugdíjas 90 km/h sebességgel, és kerülve a taposós előzéseket. A vásárláskor már tudtuk, hogy a szokásos olaj, olajszűrőcserén kívül ki kell cserélni az olajteknő, és a szelepfedél tömítését, de ez bele volt kalkulálva. Meg kellett javítani a vészvillogó kapcsolóját, és ki kellett cserélni 1-2 izzót a középkonzol megvilágításánál. Ezután produkált olyat, hogy gondolt egyet, és leállt. Ezt persze rendszertelenül, csinálta. Szervízben azt mondták gyujtómodul hiba. Kicserélték, apósoméknak 35000 Ft-ba fájt.
- gyújtómodul, hall-jeladó, szelepfedél-tömítés, olajteknő tömítés, hátsó lengéscsillapítók, vészvillogó-kapcsoló, középkonzol megvilágítása,
A kisöcsém, tudom mindenki a maga lovát dicséri, de vérprofi, csak kicsit komótos.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | 1500 S | Következő autója? | Volvo S40 |