Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1,4 SE

Így szeretem, ahogy van

Én személy szerint imádom ;) A motor nem egy bika ekkora testhez (kombi) , 82 csataló var rad minden inditás után (hengerenkenti befecs) , de ha visszadug az ember neki egy sebességet a feeling és a hang megvan . Belül is kényelmes a kagylóülések miatt , hatulra pedig lehet pakolni , nem gond a hetvegi nagybevásárlás. Kivulr?l pedig a szinrefujt elemek, a feher index , a fustuveg es a ködlampa gondoskodik egy kis "egyedi" megjelenésr?l az astrak kozott. 11éves pályafutasa alatt nincs rajta rozsda , és ha megvan az évi 2 polirozas otthon , akkor fénye is marad a festésnek
Hatranya az autónak, hogyha vmi elromlik/elrohad/elkopik rajta, akkor nem erdemes utangyartott alkatreszeket belestrofolni pl kipufogo, féktarcsa , fékbetét .

- Els? futóm? gatyaba razasa (i love Bp) , kuplungszerkezet csere (242e km) és 2db vízpumpa , kipufogo (katalizatortol)

Fenntartási költség (8) Évjárat 1994
Előző autója? BX 17 Következő autója? Opel Astra
Verdikt (7.4/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)