Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1.4 16V Sedan 90Le

Ha van eszed de nincs pénzed jó vétel :D

Első autóm! Szeretem! Egy 2002es fekete A4esből ültem át(apumé volt).. hát meg kellett szokni.

Ami rögtön meglepett, hogy nagyon kényelmes volt. Elöl hátul elég hely még a 205centis szomszédomnak is! Csomagoknak 500Liter bőven elég.
A motor kicsit csalódás, nem megy jól és nem eszeik keveset. Legyünk őszinték amire tervezték arra elég és a fogyasztás sem borzasztó 9L körül.(nagyobb 15"kerék miatt is).

Megízható német gép és sokkal több örömet okoz mint a mai csilivili kínai-koreai alkatrészből összhajigált "trendline" szutykok, amit megveszel havi50000ért 60hónapra! Az ilyen autók általában kicsik, kényelmetlenek, minden szar elromlik rajtuk mert a trendi design mellett nincs valódi műszaki tartalom(arra már nem szántak pénzt)

Összegzásként: Az első autóm kénylmes, tágas, relatíve biztonságos, olcsó a fenntartása és nem is néz ki szarul szerintem.

- Típushibák: Belső lámpa és klímavilágítás.
- Vételkor szervíz: olajcsere, szűrőcsere, vezérműszííj kupluncscsere. 12éves autónál erre számítani kell de mivel olcsó hozzá az alkatrész és korrket a szerelőm ez kb 70000be fájt.

Kecskemét Tűzoltó utca: Rózsa Jenő
Messze a legjobb szerelő a városban.
Korrekt, gyors, profi és ritkajó humora van a faszinak! :D

Fenntartási költség (9) Évjárat 1996
Előző autója? A4 Következő autója? Audi A4/A6
Verdikt (7.8/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)