Ha lóg a bele, akkor is hazavisz
Mikor megvettem és átnéztük, nem hittük el de minden gyári volt benne 230000 kmnél nem volt váltóolaj cserélve rajta, ha volt is zöld volt, légszűrő fekete volt. Ezek orvosolása után és biztos ami biztos egy új vezérműszíj és új kuplung után viszont mindent meghálált. Megkajált nyáron kemény 4,5 litert, igaz előzni meg kellett vele tanulni, mivel nem egy paripa. De ennek fejébe elvisz mindenhova a világ végére is és még vissza is hoz. Nem volt olyan helyzet amiben otthagyott volna, szerintem tudja mikor mire gondolok. Megjártam vele Bp - Frankfurt oda vissza, betonozott árkot egyik helyen se hagyott ott (utóbbit egy jófej szuzukisnak köszönhetem). A hátsó sárvédők mint minden opelnél rohadnak (megkéne már csinálni). Én jóformán az egy év alatt benne laktam, napi szinten de ebben az autóban szerettem, szeretek lenni. Halk, nekem nem csörök semmi belül ezért sose hiszik el hogy már úton vagyok ha kések valahonnan. Ez az autó mindent meghálál amit ad neki az ember és azon se sértődik meg ha kicsit elhanyagolj. Egy elpusztíthatalan állat. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, persze tudom én, nem egy luxus járgán, meg kicsit nagypapás, de szeretni való.
- Izzító gyertya relé
- Mikor megvettem: