Goofy gsi
Hát hol is kezdjem ,elöször hondát akartam:)
De aztán megláttam egy gsi-t és kész voltam,jó autonak tartom,mert ahoz képes,hogy sport kocsi viszonylag olcson fent tartható.de ez attól is függ ki hogy bánik velem,persze ha küldöd neki akkor költeni is kell rá:)de ez menyik autonál nincs igy!
Sokan alábecsülik amit sajnálok mert 6.9 alat van 100-on ami elég jó egy 12 éves autohoz képest,és még azért valahogy ki is néz,sokan hülyegyerek autonak tartják,de mindenki volt fiatal és tujda miről szól ez az egész.
nem azt mondom,hogy egy csúcs szuper autóról van szó,de ennyi pénzért megéri az árát,persze ha találsz jó álapotut.mert az kurv nehéz:)
Nekem bejött ez a 2 ik Gsi-m előtte gy 2.0.8v el rohangáltam az is jó csak nem ennyire pörgös.
- Váltó csere a váltó 15ezer,+munkadij
- Vezérlés csere komplett 25ezer+munkadij
- Kuplung csere gyári sasch komplett 75 ezer+munkadij,mert ehez az évjárathoz nincs után gyártott.
- olajcsere kb 8ezer
- 2 leső rugo 20 ezer gyári ,mert eltört:)
saját szerelőm 19 ker nagyon jó szerelő ,megbizható,csak hát meg is kéri az árát de edigg nem csalodtam 3 éve rendszeres látogatója vagyok:)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | astra Gsi 8v | Következő autója? | VTI,A4,vagy még 1 dzsieszáj alkatrésznek:) |
Verdikt | (5.3/10) |