Fehér testvér!
Az autó 2 éves korában került hozzám. Azóta csak a kötelez? szervizekkor látta a szerel?t. Nagyon megbízható, eddig még sehol nem maradtam ott vele, rendkívül jó a fogyasztása (5,5-6l). A belsejében lév? anyagok jók, nem kopogós a m?szerfal, plüss borítja az ajtót, néhány drágább vetélytársa megirigyelhetné az anyagokat. Az ülések el?l is és hátul is egyaránt kényelmesek, bár inkább négy személynek, mint ötnek. Simán el lehet vele indulni hosszabb utakra is. Csomagtartója hatalmas, rengeteg cucc elfér benne. A futóm? a legjobb indulattal sem mondható sportosnak. Rugózása rendkívül lágy, éppen ezért a magyar utakon jól megállja a helyét. Sok negatív dolgot hallottam a kasztniról, miszerint hajlamos a rozsdásodásra. Szerencsére az enyémen még nyoma sincs ennek, lehet azért, mert garázsban tartom, és ha tehetem télen nem használom. A motorja szerintem egy kicsit gyenge (60Le), az el?z? autómhoz képest mindenképp, nem nagyon szereti, ha pörgetik, megérzi, ha többen ülünk benne vagy sok a csomag, de hát ezt az autót nem azért gyártották, hogy gyorsulási versenyt nyerjünk vele. Bár kipróbáltam 180 km/h a vége, de ezt nem szereti. Simán tartható vele a 130-as autópálya tempó, ilyenkor még viszonylag csendes is. Ha az ember betartja a kötelez? szervizeket és tud vigyázni a jobb lábára és nem hajtja halálra, akkor ez az autó örök élet? lesz.
- A kötelez? szervizeken kívül az akkumulátort (4 éves korában) kellet cserélni, 2 db vakumcső? repedt el, ezt a szerel?m ingyen megjavította. A gumikat kellett lecserélnem, mert kátyú miatt szálszakadásos lett mindkét jobb oldali.
Magán szerviz.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |