égyegész négy literes opel asztra start - pont
98-ban megvettük, aztán nyol éves koráig szinte alig volt hajtva. 27000 km-rel vettem át szüleimtől. Három éve naponta használom és most 67~68 ezer km körül járok. annak ellenére, hogy idén májusban tölti a 11 életévét szépen eljár. Autópályán használom 2/3 részben.
Kidülledt szemmel nézik az autószerelők, hogy mennyire rendben van! Lesz képem, akkor itt a helye!
- - Három izzó.
- - Most jelentkezik egy komolyabb hiba, hogy menet közben leáll. Nem tudni mi az oka. Lappangó betegség. Elektronikára gyanakodtunk és be is jött, mert gyújtáskor nem kapott szikrát. Elvittem a szakszervizbe és azt mondták hallottak ilyenről, viszont nem bizonyított a hiba oka így nem cserélik. Az lenne 25 ezer pénz! A trafó alatt található bigyusz lenne a probléma forrása. Bekenték valami csodaszerrel és MÚÚÚKODIK!!!
- - Lehetnének kényelmesebb ülései, de ez legyen a legnagyobb gond!
- - Néha ciripel az anyós ülés felöli ajtó. Lehet hogy a védőfolja, mert megkentük zsírral az ablakemelőt.
- No de ez se semmi!
- Haver meséli, hogy az apja az egyik plébánián dolgozik és az ottani Pléhbádogos atyának jó verdája van. Aszongya! Te Janikám! Megnézetnéd az autót egy szerelővel, mert 140 körül kopogó hangot ad valami. Erre viszaszól: Nem lehet hogy az őrangyala az!? :)
- JAH! Visszatérve....
- - "Barum gumi" olyan nyolcas van benne gyárilag, hogy az autóm salsát táncolt mikor felrakták. Itteni gumis mondta hogy M.o.-ra beérkező gumik 80%-a selejt, mivel itt szar utak vannak úgysem veszik észre. És igaz!
Házilag
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |