Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1,4i GL

Egy id?söd? Hölgy

Mit is modjak róla!! Egy tipikus szeszélyes n?! Amikor hozzánk került az autó több szempontból is örültünk neki! F?leg, mivel elötte volt 3 skodánk(két 105s és egy 120 l)! Végre van egy "új" autónk! Tehát hatalmas el?re lépés! És már egy nyugati autónk van! 2002ben vettük meg egy haszált autó telepr?l! Az autó lényegében jól fel van szerelve! (1 légzsák, központi zár, elektromos ablak, riasztó, rádiós magnó 6 hangszóróval, de nincs benne szervókormány!!! se fordulatszám mér? ) Teltek a hetek, hónapok, évek! Gyarapodott a kilóméter benne, kezdett meglep? dolgokat csinálni és kissebb-nagyobb hibák jelentkeztek! Sajnos céges autó volt! (gondolhattuk volna színéb?l->fehér) Emiatt sok kilóméter van benne!!! Illetve csak volt! Mert mi elég kevéssel kaptuk meg! Rendes dolog mondhatom! De mind1!! Mára már (megint) 142e kilóméter van benne! De nagyon bevált családi autónak! Persze nem egy er?gép, de mit várjon az ember 60 LE-t?l? Amolyan öreg úras autó! És így közel 10 évesen már elég zavaró hibák kezdenek el?jönni!! Persze könnyen lehet, h csak a mi autónk ilyen! A rozsdásodás nagyon elcsúnyítja, az amúgy nagyon szép karosszériát! Az ülések el?l már iszonyú kényelmetlenek és már a (mély)hangszórókból sem m?ködik, csak az egyik! Ezt megpróbáltam kicserélni! De nem sikerült! Egyszerüen szétszedhetetlen az a kapocs rajta! De ezekt?l a kellemetlenségekt?l eltekintve egy remek autót vettünk meg Elképeszt?en igénytelen,már majdnem mint egy SWIFT! Viszont nagyobb, biztonságosabb és szebb, mint egy SWIFT!! (persze, mint a régi) És persze, ez is magyar! Tehát aki most fontolgatja,h viszonylag olcsón, egy elég jól kihasználható (nagy), olcsón fentartható családi autót vesz, annak teljes szívb?l ajánlani tudom!! Megéri a pénzét!!

- index kar, hátsó ablakt?rl?, középkonzol világítás, központizár, az els? futóm? gyakran rendetlenkedik, leg?k már nagyon kivannak és a motor vezérl? elektronika.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1996
Teljesítmény (5) Km vásárláskor 142000
Előző autója? 120 l Következő autója? még nem tudjuk
Verdikt (7.4/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)