Egy átlag Astra a sok közül
Ezt az autót egy Renault 19 Cahamde után vettem, ami egy ipari hulladék volt minden tekintetb?l. Ezek után, ez az autó egy remekm?. 3x voltam szervízbe vele, ebb?l 2x olajcsere volt, és egyszer kicseréltettem a meghibásodott termosztátot. A kényelemmel már voltak gondjaim, mivel egy renaultból ültem át. Azután ez egy fapados gép volt, még így is hogy elég jól felszerelt. (kedvencem a tet?ablak). Vannak el?nyei meg hátrányai. Tömegautó, így nem kell aggódni, hogy ellopják, nem t?nik ki a forgalomból stb, stb. dehát kicsit gyenge a kasztnija, zörögnek az ajtók, és hát a legjobb, hogy elkopott az ablakemel? szerkezet és így kézzel, akár újjal is lehet m?ködtetni az ablakot, a teker? nélkül... Nem túl nagy így a biztonságérzet, de cseréje macerás, bár be van ütemezve.
Az 1,6-os motor fergeteges 75 lóval kecsegtet és egy elég hosszú váltóval párosítva azt eredményezi, hogy baromi keveset eszik, viszont legalább annyira nem megy... el?zés meg ilyesmi városon kívül halott ötlet. Városon belül is inkább csak lendületb?l. De midnenért kárpótol a 7 literes fogyasztás. Autópályán 130-nál nem forog 3000-et a motor, 160-nál meg alig éri el a 4000-et. 190-et viszi, csak gy?zze kivárni az ember. A 160, lazán utazó sebessége a gépnek, ami a 75 lóval párosítva, szerintem elég jó.
Szerintem elég jó gép, nem egy kuriózum, azt adja, amit tud, se többet, se kevesebbet.
- termosztát, ablakemel?, akku
Autogamm, Nagyk?rösi út
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | 19 Chamade | Következő autója? | semmiképpen se francia autót... |
Verdikt | (6.6/10) |