Díízel"raketta"
Az autót októberben vettem,hirtelen ötlettől vezérelve!A munkahelyemnél árulta egy srác.Döntő szempont volt a fogyasztás amit az eladó (Takibácsistílusban)5-5,5l -ben határozott meg,ami tényleg annyi!Szerintem korához képest jól tartja magát.Tudom hogy mindenki savazza a Fastrát ,de szerintem jó autó!Kombi úgyhogy pakolható rendesen!Most karácsonykor:1fenyő,4auchan nagyszatyor,1gyerekbicikli,1 mélyláda a puttonyban és még kb.1 raklap bontott tégla befért volna:-)!Persze ne várjunk tőle csodát menetteljesítnyügyileg.Pályán a nyugodt utazó kb.110-120!A vége az 150,de ez olyan hogy énis tudok 95db-el üvölteni de nem órákig!Amit megfigyeltem hogy szeret párásodni!Azt néztük kollegákkal hogy 5parkoló autó(köztük az enyém)napsütéses kellemes délután és csak az opel néz úgy ki mintha szerelmes kamaszok enyelegnének a hátsó ülésen!De ez legyen a legkevesebb.Most hogy voltak karácsony elött a nagyobb hidegek reggel fél hatkor (-13C)második izzítás után röffen úgyhogy meg vagyok elégedve vele.Belső tere nekem kényelmes,tágas.Mondjuk a kormány csalóka mert nem szervós és annyit kell tekerni hogy néha olyan érzésem van egy kátyút kikerülve is min.2teljes fordulatot kéne tekerni!Ami idáig megadta magát az "csak" a generátor volt!felújított 1év garival kiszerelés beszerelés akkutöltés+ékszijcsere tárcsával 35ezerért!Szerintem nem vészes,bár karácsony elött úgy hiányzott ez a kiadás mint egy marék szar a zsebemből!Egyenlőre ennyi jut eszembe!Ja a lényeg 330000-ért vettem 4 lemezfelnire szerelt (még szörös) téligumival!
- Ablaktörlő lapát,hátsó ablaktörlő,generátor+kábelek,ékszíj+tárcsa
xs sport.nem kimondottan utcai autók szervizelésével foglalkoznak,viszont gyors pontos lelkiismeretes kedves és OLCSÓ!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1994 |
Teljesítmény | (5) | Km vásárláskor | 242000 |