Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1.7D e imádlak

Díízel"raketta"

Az autót októberben vettem,hirtelen ötlettől vezérelve!A munkahelyemnél árulta egy srác.Döntő szempont volt a fogyasztás amit az eladó (Takibácsistílusban)5-5,5l -ben határozott meg,ami tényleg annyi!Szerintem korához képest jól tartja magát.Tudom hogy mindenki savazza a Fastrát ,de szerintem jó autó!Kombi úgyhogy pakolható rendesen!Most karácsonykor:1fenyő,4auchan nagyszatyor,1gyerekbicikli,1 mélyláda a puttonyban és még kb.1 raklap bontott tégla befért volna:-)!Persze ne várjunk tőle csodát menetteljesítnyügyileg.Pályán a nyugodt utazó kb.110-120!A vége az 150,de ez olyan hogy énis tudok 95db-el üvölteni de nem órákig!Amit megfigyeltem hogy szeret párásodni!Azt néztük kollegákkal hogy 5parkoló autó(köztük az enyém)napsütéses kellemes délután és csak az opel néz úgy ki mintha szerelmes kamaszok enyelegnének a hátsó ülésen!De ez legyen a legkevesebb.Most hogy voltak karácsony elött a nagyobb hidegek reggel fél hatkor (-13C)második izzítás után röffen úgyhogy meg vagyok elégedve vele.Belső tere nekem kényelmes,tágas.Mondjuk a kormány csalóka mert nem szervós és annyit kell tekerni hogy néha olyan érzésem van egy kátyút kikerülve is min.2teljes fordulatot kéne tekerni!Ami idáig megadta magát az "csak" a generátor volt!felújított 1év garival kiszerelés beszerelés akkutöltés+ékszijcsere tárcsával 35ezerért!Szerintem nem vészes,bár karácsony elött úgy hiányzott ez a kiadás mint egy marék szar a zsebemből!Egyenlőre ennyi jut eszembe!Ja a lényeg 330000-ért vettem 4 lemezfelnire szerelt (még szörös) téligumival!

- Ablaktörlő lapát,hátsó ablaktörlő,generátor+kábelek,ékszíj+tárcsa

xs sport.nem kimondottan utcai autók szervizelésével foglalkoznak,viszont gyors pontos lelkiismeretes kedves és OLCSÓ!

Fenntartási költség (9) Évjárat 1994
Teljesítmény (5) Km vásárláskor 242000
Előző autója? bogár Következő autója? omega caravan
Verdikt (7.7/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)