Bádogpult
Elnyűhetetlen! Soha sehol nem hagyott ott! Voltam vele kétszer Németországban, körülbelül ötvenszer Ausztriában, meg még rengeteget erre-arra. Hiba nélkül! Sajnos manapság már nem csinálnak ilyen megbízható autókat.
Nagyon megbízható,nem igényel karbantartást (mert isuzu), olcsó alkatrészek, jó szervizek, filléres karosszériajavítás (mert opel). Jól ki lett találva, mindenkinek csak ajánlani tudom! A legjobb motor, amit F Astrába valaha is beletettek. Biztos meg leszel vele elégedve (he nem valami lelakott fapados cégautót fogsz ki)!
A felszereltség szintén a legjobb, ami F Astrában van: CDX. 2 légzsák, ABS, 4 el. ablak, el. fűthető tükör, el. tetőablak, szürke plüssbelső, infra kp zár, fordulatszámmérő, 15" gyári Opel alufelni, ködlámpa, fényezett lökik és tükrök, 4 fejtámla, bőrkormány és még vonóhorog is. Ezt is szintén csak ajánlani tudom, felára nincs a Start, GL és egyéb fapados felszereltségekhez képest, viszont előnye megkérdőjelezhetetlen. Csak hát elég ritka, dízelben meg szinte nincs is. Szerencsém volt:)
Az autót ajánlom mindenkinek, 3 és fél után anyum megörökölte, soha nem adjuk el!
Bárkinek kérdése van a típussal kapcsolatban: p_csubi@freemail.hu
- -ABS jeladó: vettem bontóban 2ezerért
- -váltócsere (brutális használat miatt): 17ezer
- -féltengely gumiharang: 2ezer
- -lengőkar stabilizátor kiszakadt: megoldottam
- -bölcső csavarjai kilazultak: ezt is
- -generátor (menet közben elolvadtak a kábelei): 15ezer
- -ezeken kívül csak olaj és olajszűrő (2x!!!): 5ezer+6száz
jómagam
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | Vectra A 1.7TD GL | Következő autója? | Omega 2.5TD CD Caravan |
Verdikt | (8.9/10) |