Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1,7 TD ISUZU

Az elsőre mindig emlékezni fogok

Az első autó, amit én használok rendszeresen. Kényelmes, még öt emberrel, csomagokkal is el lehet férni benne.
Sajnos a felszereltsége elég szegényes (nincs klíma, elektromos kütyük), ezért tervezem hamarosan a cseréjét.
Műszakilag teljesen rendben volt végig, a kézifékes dolgot én nem vettem észre, ezért lett belőle fékbetét csere is:) Még sosem hagyott ott sehol sem, pedig megjártam vele Dalmáciát 2x, Görögországot, Szlovákiát is.
Pesten, autópályán, országúton használom rendszeresen. Ahol lehet, ott 130-140 körüli tempóval járok vele, a fogyasztása sok várossal, dugóval 7,2 (télen 7,5), hosszú úton 5,9-6,1 közötti.
10 ezer kilométerenként viszem olajcserére, egy csepp sem folyik el belőle.
Ha kicsit erősebb motorral (100LE fölötti) és klímával lenne, akkor biztosan megtartanám még jó ideig.

- Hátsó fékrásegítő - 10 ezer körül
- Kézifékkötél megszorult, hátsó fékbetéteket kellett cserélni - 15 ezer

Kis garázs, ismerős szerelő

Fenntartási költség (8) Évjárat 1993
Előző autója? Következő autója? Fiat Brava
Verdikt (5.9/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)