Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra 1.4

Astrapabíró

Nos, nem szerettem volna kitérni rá, de felháborító és elkeserítő h milyen szánalmas és tudatlan emberek irkálnak be, ezzel csak az a gond hogy az ember vásárlás elött olvassa, akkor jól összezavarják( tisztelet a kivételnek).
az autómat szerettem sok közös élményünk volt :)
amint már irtam komoly gond nem volt vele. amit csak eladáskor tudtam meg h nekem nem a 60 Le motor volt hanem a ritkább 82 Le-s(nem nagyon nézegettem a forgalmit) a teljesítményel is megvoltam elégedve. Télen nyáron városban kijöttem 8 literrel. Az első kocsim egy öreg corsa volt és utána jött ez a "komoly" gép. Azóta nagyon sok kocsim volt, és van már összehasonlítási alapom. Szóval szerintem egy jól összerelt, átlagos minőségü belsővel. Futóműve jól birta a kátyukat, de inkább a feszes kategóriába sorolnám mintsem a lágyba. Megbiztam benne, bárhova elmertem indulni bármikor, és ez nagyon fontos!!! Igaz tényleg rendszeresen karban volt tartva és nem akkor költöttem rá mikor már nem indult el... talán az ülésekbe találnék kivetni valót, túl rövid volt az ülölapja. Volt vectrám is, és tényleg igaz az h minden autó egy külön kategória vezetés szempontjából, kategóriák szerint más és mást várhatunk el. Nagyon sok kocsim volt az utóbbi években, de "sajnos" volt egy Saab-om is, azóta ő az etalon :) Ui: hetente mostam a kocsimat, most már 12 éves és semmi rozsda nincs rajta, hidegen sosem toltam neki és sosem pörgettem pirosba, most h már 160e km van benne még most sem kell bele egy csepp olajat sem utána tölteni az olajcserék közt--ezt csak azért tudom mert ismerősnek adtam el és büszkén villantok neki nap mint nap

- "kutyacsont" a futóműben --6000 ft
- benzinpumpa (de miattam, sokszor kifogyasztottam a tankot..) --20000 ft

jó barátom volt a szerelőm, igy megvoltam elégedve, mindent ő csinált rajta(olajcsere stb)

Fenntartási költség (10) Évjárat 1995
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 92000
Előző autója? corsa Következő autója?
Verdikt (7.6/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)