Astra F...G...H
Na asszem én vagyok az Astrások mintapéldánya. Volt-van mindhárom típusból.
F: 2000-es évjáratú, fehér, céges, 1.4 60LE FFP változat (gyk: fullfapad) Két évig hajtottam, naponta városban, de sokszor vidékre is, olyan havi 3E km. A világon semmi baja nem volt soha. Egyébként a motor gyenge de 10 perc alatt felgyorsul 160ig és az enyhe halláskárosodás mellett az els? nagyobb emelked?ig tartja is. A futóm? miatt olyan volt kanyarban mint egy hajó. Ezt használva döntöttem el, hogy a következ? saját autómban már lesz klíma. Lett.
G: 2000-es 1.8 115LE piros, 4 ajtós, saját.
Kellett vennem egy saját kocsit 2003-ban. Szebbet, er?sebbet, klímásat, légzsákosat, ABSeset akartam.
25E km volt benne amikor megvettem, most 67E-t futott. Leginkább Bp-en volt használva, a fogyasztás 8 körüli. Hiába, kevésbé kell nyomni a gázt hogy menjen mint az 1.4-esnél. Voltak vele apróbb problémák, leginkább elektromos jelleg?ek, persze ebben 10x annyi az elektronika mint a F astrában.
A futóm? ég és föld az F-hez képest. Összességében nagyon jó kis autó, persze azóta rájöttem: legjobb akkoris a céges kocsi! Ugyhogy egy fél éve meg újra céges kocsit akartam. Lett.
H: 2004-es, 1.4 90Le, céges, metálszürke
Az el?z? használója egy év alatt beletett majd 70E km-t, szervizt nem látott csak kötelez?t, én 5 hónapja használom, probléma nélkül, ill. a 2. nap kiégett az els? fényszóró. Szoptam vele fél órát mire kicseréltem és könyékig retkes lettem. Legközelebb a kutas cseréli majd. Futóm?: újabb el?relépés, bár kisebb mint F és G között. Fogyasztás szintén 8L körül. Elgondolkodtam, hogy nálam minden autó 8 Litert fogyasztana? Na jó még régen volt egy Swiftem az csak 6-7 körül evett. Egyébként a külseje nagyon bejön, a belseje a G-nek a legszebb.Szerintem. Azért összességében H. Várom már az I-t, de az még pár év...úgyhogy addigra remélem nagy ember leszek nagy(obb) autóval.
- Nem romlott el semmi, csak az ablaktörl?lapát kopott el, meg 1-2 ég? kiégett.
nem látott szerel?t
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |