A kis vadóc
Nagyon szeretem a kis vadóc 1.6-ost. A hengerenkénti injektornak köszönhet?en a teljesítménye 101 le ami jóval felülmúlja a sima 1.6-ost. (75le) Fogyasztása 7.5 fölé soha nem megy, de inkább 7 szokott lenni vegyes használatban. És láss csodát, hosszútávon még utánfutóval is 5,5 a fogyasztás.(110-120 nál nem nagyon mentem többel) Városban ez nyilván több. Ez komoly. Én sem akartam hinni a benzinszintmérőnek de tényleg annyit evett. Nagyon jól megy az autó. Sok nagyobb autónak okozott már fejtörést. Három személlyel mentünk vele 195-öt.Olajcsrénél én a GM elvileg gyári 10w 40-es olajat töltöttem bele. Sokak szerint ez nem a legjobb olaj de szerintem a motor csendesedett egy kicsit miután ezt beleraktam. Igaz előtte valami no name olaj volt benne ami elvileg német volt. A lényeg az, hogy a Gm olaj szerintem jobb. Sajnos eléggé lement az ára mára már de még mindig drágább valamennyivel mint a központi befecsisek.
Mindenkinek tudom ajánlani aki egy megbízható, er?s, takarékos autót szeretne vásárolni.
- Jobb els? sárvéd? kicsit rohadt. (kb 5500 festéssel együtt). Egy két
- helyen még voltak rajta foltok. F?tés, m?szerfalvilágítás, központi
- kijelz?. ezek 4000 ft. Időközben szénkefét kellett cserélni a generátorban. Nem emlékszem pontosan de kb. 3000 ft volt.(2006)
- Gyertyák 5500 ft-ba kerülnek, ezt is cseréltem. (2006)
- Mostanában hidegben egy 3 percig egy kicsit kopog a motor. Utána teljesen abbahagyja. Ez valószínűleg hidrotőke lesz majd. Ezen kívül a világon semmi baja nincs a motornak. Ugyanúgy húz és fogyaszt mint előtte.
Egy ismer?s szervizelte.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1993 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Astra G 1.6 Xe, vectra 1.6, 1.8 caravan, sedan esetleg alfa 156. Ezek jönnének szóba. |
Verdikt | (7.4/10) |