A jó, a roszz és a DÖG.
Az első komoly szerelemem is bordó volt de 1,4 lit. 60 paci. Ezt eladtam majd cégautó jött olyan nyalós renault. 2006 kora őszen találtunk egymásra. Koszos volt és virsli papucsok voltak rajta. Alapos takarítás kívül belül, majd a szerelő helyrehozta amit kellet. / műszakilag nem sokat konyítok a DÖG-höz/. Kapott 7,5X15-ös nyári alut rá rendes yokohama gumival. A küszöbön kiesett a lábam az is csere mko. Az össz költség vettem 500 ezerért raköltöttem 110-et és van egy megbízható szép kocsim. Láttam jobbat és szebbet de erre telt. A gép 92-es cd kivitel 2000ccm és 116 ló. Bordó metál festékkel kenték le a gyárban. Téli-nyári papucs alu. mindkettő. Kívülről nem látszik mit is tud, néha játékra csalnak a lámpánál, utánna nézhetik az ovál kipufugót és a lefóliázott hátsó ablakot. Fordulatszám függő a kipufogó, hangja néha gyalogos ugráltató. 300 Wattos mélynyomó a csomagtartóban szépen behangolva. Jól is megy - PÁ nyamik. A futómű kicsit pattog de lehet, hogy az őrangyal zörög LASSÍTS, lehetne de minek.
- Az elektrónika úgy szar ahogy van, vészvillogó, index+kar, B.O. hátsó ajtó közpija. Ezen kívül semmi csak jó olajat kell itatni vele.
Házi opel szerelő.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1992 |