Autók » Opel » Astra (1991-2002)

Astra Astra F 1.6i GL Caravan

A bordó hajó 2

A bordó hajó című írás folytatása, mivel én vettem meg akkor az autót.
Hát nagyon sajnálom, hogy az autó eladását fontolgatom.
Csak remélhetem, hogy ilyen megbízható autót tudok választani. Aki megveszi az jól jár vele, mivel most teljesen rendberakattam.
A megvétele után a nagyszervíz következett, utánna csak tankoltam. A megvételtől számítva kb:5 hónap után a gyújtás elhervadt. Modul csere, aztán szaladt tovább. Vizsgánál közép-hátsó dob csere utobbit elhagytam, ezáltal a középdob csöve eltört. Egy hónappal ezelött, furcsa kopogás bal első kerék irányából. Aki hallotta az tudja, hogy ez nem múlik el, sőt egyre jobban kattog, időnként ropog.
A verdával nagyon elégedett voltam, vagyok.
Rossz tulajdonság?????
1.Igen, a csomagtér takaró redőny. Néha az őrületbe kerget, ilyenkor szépen kiveszem. Tankbeöntő körüli terület rozsda gazdagon+ hátsó sárvédő ív.

- Gyújtás modul 13000Ft
- Középső, hátsó kipufogó dob 15000-12000Ft
- Bal első féltengely csukló 7000Ft

Opel márkaszervíz

Fenntartási költség (9) Évjárat 1992
Előző autója? 353 De Luxe "rémes" Következő autója? Opel
Verdikt (6.7/10)

Opel Astra 1991 (1998 - 2003)