A lassú dobókocka
Először is szeretném felhívni a figyelmet hogy 2000-ben mi voltunk az elsők akik opel agilát birtokoltunk.A feleségem évekig spórolt rá,sok más márkát megnéztünk PL:skoda fabia,felicia,mazda demio,323..stb.Az opel Maxabónál rendeltük meg,amíg a pénzt nem fizettük ki kedves rendessek voltak de utána ezt már nem tudnám elmondani róluk.Az autó átvétele után próba útra mentünk ausztriába(nem ausztráliába) ahol 290km!!!!!!!!!!!!!!!-nél a motorcontrol lámpa kigyuladt.Az Opel Asistance szolgálat 1 forintot nem ért mert azt sem tudták hogy van ilyen tipusú autó.Én ostoba azt hittem hogy az opel szervíz kocsija fog kijönni de nem mert a Magyar Autó Klub szervizese jött aki kezét széttéve sajnálkozott hogy Ő bizony nem nyúl hozzá mert ilyet nem látott még.Budaspestről indultunk Győrig jutottunk reggel ott ütötték ki a hibakodot a kocsiból ami 2 hét múlva ismét jelentkezett és az eladás pillanatáig nem is mult el csak némi rásegítéssel. A müszerfalat szétszedtük és fekete festékkel lefestettük a lámpát hogy ne világítson.Az opel maxabóban sem tudtak rájönni a hibára de nem is nagyon eröltették magukat.Ezen kívül az autó hibátlan volt a kötelező olajcserén kívül nem nagyon kellet hozzá nyulni.A fogyasztása nem kevés de legalább szarul megy:)A légellenállása mint 1 dobókockáé autópályán nem valami stabil.De 9 évig jártuink vele és szinte semmit nem költöttünk rá.
- Légmennyiség mérő 25000ft,központi zár,elektromos ablak akadozott.
Master service Veresegyház shell kút
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |