A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Oltcit » (Club)

CLUB 11R 

Az ítélet értékelése
4,0(4 db)

Ipari hulladék négy keréken

Szöveges ítélet

Hát ez a sz*r nem elég, hogy francia, még ráadásul román is.
Volt egy Renault 5-öm, elég sok baja volt annak is, hát eladtam. Nem volt sok pénz, Henry Ford meg modta vala: "Legjobb autó az új autó". Hát ezt megláttam, csúnya volt, jóvan. De csak 6000 Km volt benne, mondom, hallottam, hogy sz*r az Oltcit, de ha nekem 40000-ig elmegy, akkor jó.
Kihajtok a kereskedőtől. Tükröket állítgatom. A belső tükör a kezemben maradt. Ragasztották a kisköcsögök. Jó. Tankolás.
Haza, pucolgatás. Este mondom irány a város. Hoppá. Csak a reflektor világít. Izzócsere. A városba tartva az új tompított is kiégett. Másnap szerelés. Túltölt a Kisköcsög. Az aksiból kiforrott az összes sav. Aksicsere, elektomos rendszer buherálás. Utazgatásaim során a kapcsolók bosszantottak. Megnyomva őket sokszor beestek a műszerfalba, csak csavarhúzóval lehetett kipiszkálni. A 7000. km környékén rettenetesen elkezdett recsegni a féltengely. Csere. 7500:
Iszonyatosan visít a kuplungszerkezet. Csapágycsere. Na ehhez ki kellett venni a motort. Azér tudom kilométerre, mert olyan bosszantó volt, hogy ezt nem felejti el az ember. 8200: A kormánymű, amit 6 csavar tart össze, szétesett. 8400: Elosztófej úgy beázott, hogy nem indult. 3 hétig vártam alkatrészre. Esküvőre mentünk. Előtte nap töltöttem bele 10 liter benzint. A távolság 40 km lett volna oda-vissza. Hazafelé kifogyott. Kiderült, hogy a szivató bowdenje, elszakadt, úgy maradt.
9800-nál el kezdett iszonyat kopogni a szeleprendszer. Viszem a szerelőhöz. Állítsd be. Szétszedi. Szongya ezen ő már nem tud segíteni. A szelepemelő bütyköstengely úgy elkopott, hogy aszongya ilyet ő még nem is látott elfelejtették megedzeni. Keressek.
Nincs sehol. Még Romániában is kerestettem, de nem volt sehol. Csak jobbos. Balos nincs. (boxermotorról van szó) Na ezzel telt be a pohár.
Kilöktem a szemétre.

Volt még pár érdekesség.
Kimentem vele Romániába alkatrészért. Na ez is egy nagy hiba volt. Míg a boltba bementem féltengelyért, minden mozdíthatót leloptak róla ( indexbúrák, Külső tükrök, ablaktörlő lapát )
Gyárilag a hátsó ajtó gumiján keresztül vezették át a világítás kábeleit, amitől az deformálódott, és nagy esőben csak gumicsizmában lehetett beülni az autóba. Rohadt. Ablaktörlő tekerőkar a kezemben maradt. Kib*szott sokat zabált 13-14 liter. Olajat is. 1 litert 1000 kilométerenként.
Úgy általában. Csak egyetlenegy dologgal nem volt baj, az a vízpumpa. Mer az nincsen benne. Léghűtéses a rohadt, mocskos szemétláda.
Hülye aki román autót vesz, de szerintem a többi termékük is ilyen szar.

Hibalista

- Bütykös tengely
- Bowdenek
- Kormánymű
- Világítás
- Féltengely
- Kuplung
- Elosztófedél
- Egyáltalán, minden.

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (3) Évjárat 1990
Kényelem (4) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (2) Km vásárláskor 6000
Megbízhatóság (1) Vezetett km 4000
Szerviztapasztalat (1) Átlagfogyasztás 13 l
Előző autója? R5 Következő autója? Mazda 323
Ennyire szerette (1) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (1.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Oltcit Club

További ítéletek (17 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)