A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Nissan » X-Trail (2014)

X-Trail 1.8 dCi Tekna 4x4 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Fehér elefánt, azaz univerzális családi járgány

Szöveges ítélet

Családtagnak tekintjük! Imádni való autó! :-)
Hatalmas belső tér jellemzi. Mind az első, mind a hátsó sorban ülőknek kényelmes a nagy tér. Hátul nagyon praktikus az ülések előre-hátra állítási és támladöntési lehetősége. 180-190 centi magas ember térdei előtt is marad akár egy arasznyi hely. Öt személynek is kényelmes autó. Pakolás szempontjából személyautók között igazi király. Szállítottunk már vele sok mindent. Természetesen ésszerű határokon belül, hiszen nem szeretnénk tönkretenni. Nagyon praktikus kiegészítő a kutyaponyva (Lidl), amellyel teljesen le lehet fedni a csomagtartót, a rakodófelületet, még akkor is, ha le vannak hajtva az ülések. A dupla csomagtérháló szintén ilyen hasznos eszköz. (Homasita) Menabo Brio tetőcsomagtartó szinte állandóan rajt van az autót, és nem csak dísznek.
Mi utazásnál szinte a fél lakást visszük magunkkal. Telepakolt tetőbox, kerékpárok sem maradhatnak ki.
Minden évszakban kiváló autó! Off road pályán még nem próbáltuk ki, de a való életben már bizonyított télen-nyáron. Egyszer sem hagyott cserben eddig. Mentünk vele porhomokon, mély dagonyázott sárban, magas hóban, ónos úton és persze a forró nyári aszfalton :-). Még Erdélyi hegyi patakon is lazán átment. Méretéhez képest igen fürge járgány. Egyesben kell neki az erő (kissé morgósan), majd meglódul és nagyon tud menni. Fogyasztása nagyon jónak mondható! 4,5 - 9 liter között, viszonyoktól függően.
Nagyon megszerettük a sok modern szolgáltatást. Full extra autóként minden van benne , amit csak el tudunk képzelni. Nagyon jól használható a digitális tempomat, a sebességhatároló (habár ezt nem sokszor használtam). Nagyon hasznos a holttér figyelő, a ráfutásgátló, a 360 fokos parkolókamera pedig kifejezetten szuper! Ne is beszéljünk az elektromos csomagtér ajtóról, az automata távolsági fényszóróról (ezt imádom, nem kell kapcsolgatnom), az automata ablaktörlőről, a közlekedési táblafigyelőről (néha jól jön), a keréknyomás figyelőről, navigációról, első ülésfűtések, elektromos ülésállítás, nyitható panoráma tető, stb..stb.. Még az utastér világítása is annyira jó kialakítású, hogy vezetés közben sem zavaró.
Még aktívan használjuk, nem váltunk meg tőle és jó ideig nem is tervezzük. Idén kell műszakira vinni, aktuális lesz a közeljövőben fékpofacsere is.

Hibalista

- Semmi problémánk nem volt vele eddig. Időszaki átnézéseken volt csak. - - Olajcsere - - Olajszűrő csere - - Pollenszűrő csere - - Levegőszűrő - - Ablaktörlő lapátok cseréje - - Ablakmosó folyadék cserék, töltések - - Szoftverfrissítés - - Reflektorbeállítás (Túl alacsonyra világított a tompított, mikor vásároltuk az autót)

Ide hordtam szervizbe

Nissan Centrum (Budapest, Vizsla u. 1-3, 1112) Kiváló szerviz, nagyon udvariasak, segítőkészek! Mindig biztosítanak típus azonos csereautót.

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2015
Kényelem (9) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 31000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 11000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? Picasso Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Nissan X-Trail 2014 (2015)

További ítéletek (7 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)