A kényelmes batár
Előszóként... Mindig is japán autóim voltak, és eddig soha sem csábultam el hogy más ország... Német vagy olasz, netán francia autót vegyek.
Mindig is elégedett voltam a japán autókkal, tudom nem a legújabb és legtrendibb gépek, de amit tudnak azt bármikor hozzák 40fok melegben és -20 hidegben is...
A kötelező szervizeken kívül semmi bajuk sem volt (X-trail nél sem). Ennyi elöljáróban.
Konkrétan az X-trail ről. Egy 1.6-os turbós benzines Tekna felszereltségű autó BOLDOG tulajdonosa vagyok. Nagyon jó autó... Én nem tudok hibákat felsorolni. minden van benne ami kell... bézs bőr belső, Nagy navi, jó hifi, panoráma tetőablak és sorolhatnám... Akkor benne a hely hogy táncolni lehetne benne. Műszakilag megbízható és nem iszákos... Klímával városban 7-8 litert eszik (szeretek dinamikusan vezetni és még így is) Nem ördögtől való a városi 6-6,5 literes (BENZINES) fogyasztás városban, országúton 90nél 4,5-5,5 liter 6.ban. Pályázáskor 150 nél 8-8,5. vannak apróságok de ezek elhanyagolhatóak... Nem hajtja be a tükreit magától, és az ablakokat se húzza fel bezáráskor (de erre van egy 20.000ft-s modul ami megoldás:)
- Eddig semmi nem romlott el.
Nissan Hovány Szeged
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2016 |