Megbízható használati eszköz
Nekem ez az autó kifejezett meglepetés volt. Szerény társként teszi a dolgát, lényegében minden helyzetben. Megbízható és nagyon kényelmes. Az első kedvező meglepetéseken túl, semmi váratlan nem történt. Mivel naponta, igen sokat utazok, nekem ez nagy dolog. Sokféle autóm volt már, de ez a szolgálatkészség, sajna egyikre sem volt jellemző. Aztán az is jó, hogy ebből kevés van, és aki nem használta, annak fogalma sincs a tulajdonságairól. Így az ember kifejezetten láthatatlan tud maradni a forgalomban. Szóval bárkinek maximálisan ajánlom, aki számára az autó megbízható használati eszköz, minden körülmények között. Ugyanakkor néhány érthetetlen apróság: A kormány csak egyik irányban állítható. Ezzel együtt nekem szerencsém volt, mert mindent jól be tudtam állítani. Nem értem, hogy miért nincs fedélzeti komputer. Még egy dolog. Hidegen kicsit hangos a motor, mondjuk érdekes hangja van. Ez azonban rövid idő alatt megszűnik.
- Nekem semmi hibát nem mutatott. Két apróbb "kellemetlenség" volt: Néha nyikorog az első biztonsági öv kapcsolója, valamint a hidegben kicsit ridegek a műszerfal műanyagos borításai. Nekem más problémám nem volt.
Nissan Summit. Átlagos volt, se jó, se rossz.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 12000 |