Család kedvence - macika
Nagy árengedménnyel vettük, Columbia Titanium kabáttal kaptuk. Az első szóra a családom is szerelmes lett bele, a lökött középkonzol ellenére. Tetettünk bele ezt azt, de a lényeg, hogy eddig kétszer megjártuk vele finnországot, oda vissza, és mindig igaz barát maradt.
Nejem akinek erre jobb szeme van mondja: terpjárónak kicsi, kombonak nagy. Nem feltünő, és szerény külsű, és sok műanyag alatt a legmegbízhatóbb társ dolgozik. Hidegben valóban rossz a hangja egy kicsit. A tavasszal tükörjégen vezettem északon majdnem kétszáz km-t csúszás nélkül.
Fogyasztás:
a városban nem túl optimális, de pl.: a negyed ekkora suzuki wagonunk majdnem ennyit eszik brenyából, mint ez dieselből.
Németországban vitte a kiló kilencvenet, de akkor megette a 10 litert is, amúgy 8 l. Ha hatodikban kilencven alatt haladok egyenletesen, akkor 5 - 6 között.
Hifi: na az nem nagy eset, de inkább legyen ez silány, mint a motor.
Utastér: kényelem, tettünk bele könyöklőt előre király.
Kilátás: tök jó.
Terhelés: tökig meg lehet rakni, meg tetőbox, és a fogyasztás úgy sem ugrik meg. (Anyósomat lazán beteszem hátra, meg ráteszek egy - két gyapjúzsákot, és még mindig van hely :).
Motor: 100nál nem üvőlt, 130 nál van hangja 140 ig, majd elhalkul. A sztrádán azzal szórakozok, hogy szabályos tempót megyek, majd ha jön az emelkedő, meg ellépek a sor mellett, ekkor persze köd elöttem füst utánnam.
Független felfüggesztés: király, mennyei
Szervíz: 20 ekm 52000 ft. és nem kellett semmit pótolni.
Marad, nem eladó, szeretjük. Örülök, hogy ráfordítottunk.
- Nem tudok róla
IX. ker.Summit - Gablini