Autók » Nissan » Vanette Cargo (1995)

Vanette Cargo Nissan Vanette Cargo 2.3D

Tisztes iparos, teszi a dolgát

Előre bocsátom ez egy teherautó.annak is használom.Két személy plusz a teher (nem kicsi),és avilágból kimegy.Az eddigi ítélkezők közül azokat nem értem akik nagyon fanyalogtak a Vanette Cargo teljesítményén és kényelmén.Először is ez egy szívódizel ez nem agyatlan gázpedálvirtuózoknak való (meg kell tanulni vezetni),másodszor ez haszonjármű és nem sportkocsi tehát teljesen mindegy hogy 145-öt vagy 150-et tud-e menni.Akinek sajátja van az tudja miről beszélek akinek meg a cég teszi a valaga alá az meg örüljön, hogy nem talicskáznia kell.Egyébként a motor takarékos nagyon rugalmas és kellően nyomatékos.A 75 paci ekkora össztömeghez szerintem nagyonjó, de aki kevesli ajánlom figyelmébe pl IFA W50LA/SP+egy 6 tonnás pótkocsi zus 18t erre van 125 ló meg iszonyú zaj.Ehez képest a Nissan elég csendes még így 10 évesen is minusz 26-ban is indul a csillaggarázsban.A lényeg hogy mindent meg kell neki adni ami egy autónak jár, rendszeres karbantartás olajcsere, nem árt legalább hetente belenézni a motortérbe, mert apró jelekből látható hogy milyen gondoknak nézünk elébe,és ugye jobb a bajt megelőzni mint átkozódni éjszaka az út szélén.Például olajszintet ne akkor ellenőrizzük amikor már a lámpa folyamatosan világít,a hűtővizet se akkor nézzük amikor nem fűt vagy felforrt stb
Ehez viszont gondolkodó ember kell hogy a volánnál üljön.
Hibája a nehézkes hozzáférés a motortérhez, más nem igazán.

- üzemanyag szintjelző
- kilométeróra

házituning

Fenntartási költség (8) Évjárat 1996
Előző autója? FH12 Globetrotter Következő autója? családi autónak Audi A6(1996) az még autó
Verdikt (7.6/10)

Nissan Vanette Cargo 1995