Stabil mindenes autó
Megbízható, ha valami baja lett már előre muzsikált csak tudni kellett figyelni rá. Nem egy versenyautó, de stabilan megy hegynek is, völgynek is. Kicsit hangos, ezzel együtt kell élni. 5 üléses, dönthető üléssorral, nagyon jól variálható, kisebb távon elmegy családi autónak is. Megjártam vele Varsót gond nélkül, kényelmes az ülése, de csak az első kettő, hátul sok a hely, csak esélytelen a mögötted lévővel beszélgetni :) Egy 10 éves kocsitól csodát nem kell várni. Összeségében nem rossz.
- Kardántengely, előizzítógyertya vezeték, az ajtókat olajozni kellett, a központi zár és a riasztó már eleve ki voltak kötve, gömbcsukló. Kardánmeghajtás elszállt, utángyártott kardán pesten 50 000Ft, lehetett választani, vagy fix és egy év múlva jöhetek újért, vagy kapok 2 zsírzógombot és 5000Km-enként örök élet. Bontóba egy vagyon. A fékcsőn belül levált valami műanyag, szakaszosan fogott (nagy a nyűg a problémára rájönni volt megjavítani pár ezer.
Saját magam javítottam, illetve egy szerelő ismerős
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1999 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 152000 |
Előző autója? | Ignis | Következő autója? | Válság van ki vesz ilyenkor autót? |
Verdikt | (6.4/10) |