Mi a f.....t szerettek rajta?
2004-ben vettem egy tanártól 30000 km-el,aki családi autónak használta, úgy is nézett ki. Szinte karc mentes fullos. Klíma, clarion cd, hátsóablak és hátsóülés fűtés, körbe sötét, riasztó, immobi, centrál, elektromos ablak. A vonóhorogra én akasztottam elsőként futót. Egy hét múlva meghalt a vákumdob. Debrecenben az OMP autóházban szemrebbenés nélkül közölték , hogy kettőszázötvenezer magyar forint. Azóta is úgy járok, már megszoktam, hogy hosszú fékezés után nincs fékrásegítő. A hibákat nem részletezem a másik rovatban számszakilag leírtam ami eszembe jutott. Inkább az érzésről. Azt hagyjuk hogy nem megy, oké nem sportkocsi. De hogy 120-as utazónál nem lehet beszélgetni a rövid váltó miatt iszonyatosan pörgő motor miatt az off. A klíma (amíg működött) úgy fogta a kocsit, hogy előzésnél kikapcsoltam.A motor nem nyomatékos de nem is gyorsul, mérnöki csoda. A hátsó ülésen azt utaztatnám aki megtervezte. A fogyasztás csak tojással a talp alatt közelíti a 9 lityit, de sietősen volt már 15 is. A szelepdekli tömítés állandóan enged. A vezető és a jobb egyes ülés elég kényelmes és a szervó sem rossz. Igaz nem túl közvetlen a kormányzás, 5 és fél fordulat kopptól koppig. Viszont nem tudom olyan gyorsan elengedni a kulcsot , hogy ne induljon be. Gyakorlatilag lehetetlen felforralni a vizet. Jó a fűtése. De ennyi kilóméternél ez azért nem a világ hetedik csodája. Ezeket tudta az ezer éves mercim is és annak nem zörgött az utastérben semmilye. Megjegyezném szeretem a japán autókat és motorokat de ez egy fostalicska. Ja az OMP-be ne menjetek, nagyon lehúzóak. de szerintem majd minden márkaszervíz az íszonyatos árrésből él.
- Vákumdob:250000.- felújított: 50000.- , lengéscsillapítók: 36000.- vevőkártyával -30% , kuplungcső: gyári 12800.- valami mitsu 650.- , váltóbowden gyári csak párban 68000.- bontott 12000.-/db ,szelepdekli tömítések 2300.-/db , akku 21000.- Közben szól a gardán nem tom mennyi lesz és szarakodig a centrál ,ennyi jut eszembe.
Én + haver ezért 10
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2001 |