Autók » Nissan » Vanette Cargo (1995)

Vanette Cargo 2,3d

Jöve mene

Hideg reggel, motor indul 1s na mehetünk.A motor pörög jöhet a 2s de nem akarja,fék kuplung.Kuplug 2s és mehetünk! Hidegben nehezen veszi a 2st.Jó ,hogy mindig indul ,nem számít ,hogy tél vagy nyár! Üzembisztos! Áruszálitásra tökéletes! Kicsit hangos az utaster.Hátul nincs fütés.

- vízpumpa 210000,Km-nél . kuplungtárcsa 170000.Km . egész kuplung szerkezet csere.206000.Km. generátor javítás 206000.Km első hátso lengéscsilapíto csere 211000Km.

nem márka szerviz.

2db, középkorú. 1.tipikus lada szerelő. 2.nekem már van "óópelom",tudom, hogy mit csinálok!

Fenntartási költség (6) Évjárat 1998
Előző autója? fiat Következő autója? hyundai hi
Verdikt (5.8/10)

Nissan Vanette Cargo 1995