Hangos hasznos
újonnan szereztem a gépet 1998-ban amikor rengeteg ilyet vettek a népek.
rossz tulajdonságai ellenére szerethet? autó volt.
ami pedig rossz volt benne az hogy elég hangos belül, de egy jó hifi ezen segitett:)
télen pedig elég nehezen melegedett be, viszont gyorsan ki is hült, és ami meglep? volt, hogy járó motornál is(alapjáraton, hóban)
visszahült az üzemi h?fokról.
de úgy érzem ezek az apróságok mind megszokhatóak.
az hogy lomha, hát ja, igaz, de ez egy haszongép, és hát a motor is olyan amilyen, aki ilyet vett-vesz az tudja hogy kb erre számithat.
nekem 160-at is ment a gép igaz azt lejt?n:)
egyenesben nekem is 150 volt a max.
a fogyasztása az változó volt, a legkevesebb átlag az olyan 8 liter körül volt, a legtöbb az 11,5, de akkor autópályán parkettáztam végig.. ööö persze nszk-ban:)
utazóra 120-130 körül lehet beállni vele, igaz ilyenkor már nem kell beszélgetni, hanem hangosan zenét hallgatni...
a kanyarsebessége az tényleg hihetetlen volt, f?lleg a 17-es kerékkel, már csak azért is mert kinézetre igen borulékony jószágnak néz ki( magas,keskeny)
szervizbe csak az olajcserekor hordtam, nem volt semmi baja az els? 60.000. km alatt, az 50.000-es szerviznél cserélték ki a szelepfedéltömitést garanciába.
ha nem lett volna olyan hangos meg esetleg valami turbódizel motor lett volna benne akkor még ma is meg lenne..
- szelepfedél tömités: garanciába cserélve
Nissan Gödöll?
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1998 |