SOHA TÖBBET NISSAN ELSÖ ÉS UTOLSÓ!
Életem legrosszab döntése volt amikor a NISSANT választottam.
Utolag könnyű okosnak lenni.Álmomban sem gondoltam volna hogy életem elsö ÚJ autója ekkora csalódást fog okozni.
Elsö évben még probálkoztam,bizakodtam hogy sikerül megoldani a problémát es a családommal egyutt újra örülni tudunk az ÚJ autonknak.Mindent elkövettem hogy segitsek a szerviznek.Saját pénzemen fogattam egy müszaki szakértöt,aki számos vizsgálat és próbaút során,megálapitotta hogy igazam van, az autó RENDELETÉSSZERÜ HASZNÁLATRA NEM ALKALMAS!A lehetséges hibákrol készitett egy listát, amit a NISSAN szervizesek igérték hogy kivizsgálnak.A vizsgálaton megjelentem de sajnos nem történt semmi.
Ekkor kezdtem sejteni hogy a számos alkalom amit a probléma megoldására forditottam elfecsérelt idö és pénz volt.
A vásárláskor elhagzott igéretek,vállalások hogy mindent megtesznek az ügyfél megelégedésére mind ÜRES REKLÁM FOGÁS- HAZUGSÁG!!!
Ha gond van egy másra mutogatnak az ügyfél vásárlást követöen márcsak nyüg a nyakukon aki csak peres úton tudja számonkérni az amúgy jogos garanciális követeléseket. EZ VALÓJÁBAN A HIRES NISSAN MEGBIZHATÓSÁG?!!
ALITÁSAIMAT A FÜGGETLEN IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTÓI VÉLEMÉNYEN KIVÜL TÖBB TANU IS IGAZOLNI TUDJA! DÖNTSÖN A BIROSÁG!
- -Generátor szij kb.12000km töl redszertelenül és rendkivül hangosan nyikorogni kezdet.Garanciálisan kicserélték,noha kopó alkatrésznek számit. - -Klima kompresszor bekpcsoláskor morgó hangot ad,a szij ilyenkor renszerint csuszik,nyikorog.A motort jelentösen lefogja.Erre a NISSAN :HÁT EZ ILYEN! - -A fékek 140 folött erötelyesebb fékezésnél bugni kezd,a fékhatás csökken. - A NISSANOSOK VÁLASZA: HÁT EZ ILYEN! - -140kmh felett,néha alatta is,a karosszérián remegést lehet érezni,változó intenzitással.A kerekek töbször is ki lettek eggyensúlyozva.Erre a NISSAN szerviz:EZ NORMÁLIS ILYEN SEBESSÉGNÉL! - -Alegföbb problémám az autóval hogy bejáratást követö első nagyobb sebesség próbánál,autópályán,szeles idöben, nyil egyenes úton majdnem felborultam.És ez nem vicc! - Valószinüleg futómü vagy kormánymü hiba lehet,sajnos a NISSÁNOSOK mai napi nem tudták a hiba forrását megtalálni.Erre is csak azt hajtogatják:HÁT EZ ILYEN! -
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | transporter T4 | Következő autója? | passat vagy audi a6 |