Hirtetelen halál! Ha nincs gondod vegyél Nissant!
Az autó, ha működik, akkor már majdnem elfeledteti, hogy 2-3 hetente szervizben tölt 1-2 napot. De nem volt ritka az 1- 2 hét sem. Az egyetlen pozitívum a korrekt csere autószolgáltatás. Valamint, hogy a környék összes autómentőjénél kedvezményem van!
Felajánlottam a Nissannak az autómat ugyanis állítólag csak egy van az országban, amivel ennyi a probléma.
- A kérdés helyesen: „mi nem romlott el rajta?”!! - Az autó 37 különböző alkalommal volt kénytelen garanciális javításon átesni. Ebből 6 esetben tréler szállította be a szakszervizbe. Az összes javítás dokumentálva van a szervizfüzetben. - Kommentér nélkül, az előforduló hibák jegyzéke: - - résolajcső csere 4 alkalommal - - Motorhűtő csere - - Klíma berendezés gyári szerelési hiba miatt a kondenzvizet az utastérbe nyomta - - Hátsó ablakemelő többszöri javítása (mind a kettő) - - Toronycsapágyak cseréje - - Hátsó lengéscsillapítók cseréje - - Jobb első ajtóhatároló csere - - Csomagtartó ajtó zár, teleszkópjavítás és csere - - Kalaptartó rögzítés csere - - Kormány: - - - kormony kerék csere (pikkelyesedett) - - - Légzsák átvezető gyűrű csere - - - gyári visszahívás kormányrögzítő zéger gyűrűt kihagyták!! - - - padlólemezen található kormány kivezető gumi csere - - 99 928 Km 3 henger hajtókar csapágy szétesett! MOTORCSERE! - - Most a legújabb bal első kerék csapágy zug! Csere! - - - A lista nem teljes, de a szerviz könyvemet bárkinek a rendelkezésére tudom bocsájtani. - A szervízelést minden alkalommal a Nissan Császár veszprémi szakszervize végezte. - A NISSAN Hungáriánál már minőségi kifogással is éltem! Falra hányt borsó!! - Tapasztalataimat és rendkívül lesújtó véleményemet bárkivel megosztom! - - Pintér Róbert Tel:+36 70 6392675 -
Császár Autó Kft. Veszprém Mártirok u. 9
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2007 |