Szép és futurisztikus
A design nekem nagyon tetszik, azért is vettem meg. A tolatókamera nagyon bejött, szinte centiméterekre meg lehet közelíteni a másik autót parkoláskor. Az egész formavilága futurisztikus, az ismer?seimnek is tetszik. Ami nem annyirra jött be, az az 1.6-os motor a nagy, kombi kasznihoz. Bár 109 lóer? és sík autópályán a 200-at el lehet érni vele, a 110-180 Km/h tartományban nehezen gyorsul, ez autópályán el?zéskor kissé kellemetlen. Az ár/teljesítmény viszonnyal nagyon meg vagyok elégedve, a 6 milliós árhoz képest rengeteg extra: xenon, alufelni, tolatókamera, automata A/C, 6 légzsák, CD 6 hangszóróval, stb. Összeségében nagyon bejött, csak egy kellemetlenségem volt, amikor Németországban a hátsó ajtó zárja elromlott, és nemcsak hogy bezárni nem lehetett, de becsukni sem. Viszont a Nissan assistance kb. 1/2 órán belül odaküldte a német autóklub sárgaangyalát, aki segített. Ez nem került semmibe. Nekem ennyi belefér. Azt hiszem egy év múlva a következ? kocsim is ilyen lesz, és ez is a családban marad.
- Hátsó ajtó zárja,
- Riasztó