Autók » Nissan » Primera (2002)

Primera 1,6 Visia 5D

Japán autó franciás hibákkal

Megvettem, nem volt jó a hátsóablak párámentesítő, elvittem a szervízbe azt mondták, megnézték nem tudják megcsinálni adnak egy új időpontot. Aznap este arra ébredtem, hogy üvölt a riasztó, lementem -zuhogott az eső- a kijelző azt mutatta, hogy a hátsó ajtó nyítva, persze nem volt, ami szebb, hogy se kivülről, se belülről nem lehetett kinyitni, a hátsó ülések le, bemászik, ütögeti nem nyillik (azóta tudom hogy van benne egy "pöcök" amit elmozditva nyitható az ajtó). Mivel a hátsó csomagtér világítás villágított (hogy az akku ne merüljön le) ezért belső világítás biztosíték ki. Másnap vissza a szervíz, bizti be a gép hibátlan hajtok ki a kapun a kijelzőn ismét megjelenik, hogy a hátsó ajtó nyitva, vissza a szervízbe megnézik, állítanak valamit minden OK! Másnap reggel kijelzőn újjabb hiba üzenet, ezúttal a légzsákra panaszkodik. Vissza szervíz megnézik állítanak valamit minden OK! Rá egy hétre megcsinálták a hátsó ablak páramentesítőjét is :-)))
Egyébként a családban mindenki meg van vele elégedve, kényelmes, gyors (hát, nem egy 300ZX) a pohártartók valóban nem igazán használhatóak (hacsak nem az aprót tárolja benne az ember). A helykínálat tökéletes. Még így is megéri.

- - hátsó ablak páramentesítő
- - csomagtartó-risztó kombinációja

Nissan Summit

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Előző autója? Almera Következő autója? Nissan
Verdikt (6.5/10)

Nissan Primera 2002 (2002 - 2007)