Autók » Nissan » Primera (2002)

Primera 1,6 Acenta

A stresszoldó

Nagyon tetszik az egész autó kívül-belül! Látni rajta, h. modern, új és a jövőbe mutató konstrukció. Beleülök, elmúlik minden gondom-bajom és élvezem a finom-halk működést, a boldog autókázást...

Tetszik: tolatókamera, ülésfűtés, jó belső anyagok, xenon, gyorsan (nagy teljesítménnyel) fűt-hűt, biztonságos (6 légzsák), szuper központi kijelző (színes TFT!), jó és stabil futómű, ár/érték arány (4 milliót fizettem rá a 8 éves Suzukimra), szerintem jól szól a 6 hangszórós CD-rádió, jól pakolható könyöklő, 16"-os könnyűfém kerekek, 4 el.ablak (a 2 hátsó kikapcsolható!), nagyon kézreáll a központi konzol (bár a lényeg kormányról is vezérelhető), van helye a kitekert tanksapkának és végül a kedvencem, amitől mindig felvidul a lelkem: mikor este távolról kinyitom az autót, fényárban úszik az egész utastér! :-)

Nem tetszik: rossz úton kicsit nyöszörög a belseje, az eső-érzékelő a gyakorlatban nem működik, amikor lecsukom a csomagtartót olyan kellemetlen-fémes zörgést hallani, a pohártartók sem valami szuperek

2007. júliusi update: az éves szervízkor megigazították az esőérzékelő szenzorát és azóta tökéletesen műxik!

- Amikor elhoztam az autót, addig álligattam (és feszegettem) a belső visszapillantót, h. a kezemben maradt! :-) Visszafordultam és a szervízben helyrepattintották.
- Eddig (2007. július) ezekkel volt gond:
- - a baloldali xenon izzó trafó kiégett (gariban cserélték az egész lámpát)
- - a kormányrúd alsó végében lévő kardánkereszt kikopott (kilazult?), ezért néha kicsit kopogott és nagy volt a holtjáték is (ezt is cserélték gariban)

Nissan Soltvadkert

Nissan Hovány, Szeged

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? Swift 1.3 Goldfish Következő autója? Hmmm... hol van az még?!
Verdikt (8.3/10)

Nissan Primera 2002 (2002 - 2007)