Autók » Nissan » Primera (2002)

Primera 1.6

A kutya ugat, ÉS HARAP IS!!!! MR. TÖKÉLY

Húúú.... Ez egy véletlenek sorozata volt..... Elindultunk autót venni, dízelt akartam. Peugeot, Rover, Carisma, egyszóval sedan, elérhető árú autók érdekeltek. Mikor már indultunk hazafelé, még betértünk VÉLETLENÜL egy autókereskedésbe. Ott volt a "kicsi", én beindítattam, és MEGVETTEM!!! Kipróbálás nélkül! A motortere nem volt megtakarítva, de enni lehetett volna róla. (csak poros volt)
Olvastam: lomhának írják őket, de nem értem!!!!!!???????? LOMHA??????????????????????? Ez egy vadállat!!!!!!! Nem lomha!!! Volkswagen (Passat), Audi (A4-es) 2000-es dízelek NEM ELLENFÉL!!! Amelyik ki mer kezdeni velünk, alázás lesz mindig a vége!! :DDD
Egyszóval remek "kis" autó, jól felszerelve, jó menetteljesítménnyel. Nem tudom mi a vége, de meg fogom írni nemsokára (FÉNYKÉPET IS TESZEK FEL A KM ÓRA ÁLLÁSSAL!!!), csak nem voltam még vele sztrádán. Azt már tudom, hogy 190-nél még gyorsul tovább. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Azt még elmondhatom, hogy a fogyasztása csakúgy, mint bármilyen autónál lábfüggő. Ha végig 80 km/h-val megyek vele, akkor 6 l-t eszik; 140 környékén 7.2. Ez nevetséges egy ekkora autónál!
IMÁDOM!!!!!!!!!
Még írni fogok!
Üdv:
Jani(Arcantos)

- 6 év után aksicsere :D
- kopó dolgok
- felső lengőkart rendszeresen ki kellett cserélni az utak miatt, ezt az előző gazditól tudom.

Nálam még semmi szerelésre nem szorult.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001
Előző autója? 306 1.6 sedan Következő autója? Nem szándékozom eladni!!
Verdikt (8.9/10)

Nissan Primera 2002 (2002 - 2007)