Megbízható barát
A hibák, amit írtam soknak t?nhet, viszont mindenki látja, hogy ezek apróságok egy 13 éves autónál. Szerintem nagyon jó kocsi. A kis fordulatot nem szereti, de engem ez nem érdekelt. Soha nem nyomtam neki 3000-nél jobban. Biztos ezért is tudtam vele kihozni, a lehet? legkisebb fogyasztást hosszúúton, ami 6,1-et jelentett százon. 2002-ben lett hozva németb?l, valamilyen rejtélyes okból k?kemény lengéscsillapítókkal. Az eredmény: kanyarban rendkívül stabil, le se lehet robbantani, viszont a magyar utak többségén rendesen pattog. A bels? tér szép, a m?szerfal szépen kidolgozott, könnyen átlátható, vak sötétben is.Nagyon megbízhatónak tartom, a motorja mint a jól összerakott óra. Egyszer nem indult el. Szegényke a -20-ban állt négy napig, és az akksi feladta.
Egyszóval nem csalódtam a Primeraban, pedig mikor kifizettem, még nem tudtam mit veszek.
- Jobb oldali fényszóró-7000 Ft(nem tudták megcsinálni,munkadíj) megoldás:egy vezeték a bal oldalitól, tökéletes-0 Ft
- Hátsó kipúfogódob könyökben eltört kétszer,de még bírja a hegesztés.
- Bal hátsó küszöb korrodált
- Tolatólámpa akkor világít, amikor neki tetszik
- Elektromos antenna
- Bal hátsó elektromos ablak
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | 123/240 D | Következő autója? | Renault Clio 1.2l 16V Tech Road |
Verdikt | (7.2/10) |