Autók » Nissan » Primera (1990-1998)

Primera p10 1.6 slx

Kihajtom a világból

3. tulaja vagyok itthon.
Bal féltengelytörés a gumiágyban törött el.Bontott darab lett helyette 15000ft volt. Műszakira cserélni kellett valamelyik lengőkatr 16000, és 2 db stabilizátorkart (kutyacsontot)4-4 ezer. Következő műszakira teljes szerviz kasznizás -sárvédőív peremek, tankbeöntő tölcsér, két hátsó küszöb lett foltozva, alvázvédőzve, üregelve. Festés bele ködölve, 2 hónap után nem látszott a javítás összeérett. 2 hátsó teleszkóp lett cserélve gázosra kb 80-100 ezer volt az egész. Gyújtókábelköteg lett cserélve nyest elrágta kb 20000. Negyedik műszaki előtt szelepszár szimeringes lett kb 30000 volt a költsége. Kupungozás donorból 20-30 ezer. 5. műszakira nem kellet rá költeni. 6. műszakira 2 első lengőkar csere 40000 munkadíjjal. Most 7, műszaki előtt 1 hónappal elrepedt a vízcső 40-50 km megtéve hazafele 20l víz utántöltéssel hazahozott, hengerfejes lett. Nem tudom elköszönjek tőle. 13 év alatt egyszer hagyott cserben a féltengelytörés miatt a szomszéd faluban. Azóta mindenhonnan hazahozott. Nagyon jó jószág, nagyon megszerettem. Útfekvése jó, hétvégente annyit mentem vele ( akkor voltam itthon), mis más egész héten. Zokszó nélkül bírta 5 fővel tele csomagtartóval 35 fokban a horvát szerpentineket, alföldi 1000 km-es távokat. Nem bántam meg. hogy megvettem, köszönöm, hogy mindig számíthattam rá. Itt a totalcar-on olvastam utána, mielőtt megvettem. Köszönöm a szerkesztőségnek a teljes ítéletet! Zoltán

- Féltengelytörés - Jobb-bal lengőkar csere - hátsó stabilkarok csere - gyujtókábel csere nyest elrágta - Szelepszárszimering csere - hátsó teleszkóp - kuplungozás

Fenntartási költség (3) Évjárat 1992
Előző autója? Következő autója? Accord