Autók » Nissan » Prairie (1983-1988)

Prairie 1.5 GL

Öreg,Büdös,de ki van fizetve

Nos egy hónapja vettem mint családi autót.Olcsón vettem vizsgával,de van mit javítgatni rajta.Egyszerű mint a faék.Olcsó az alkatrész.Komplett vezérlés szett japán:13000ft.Na ez a kocsi zseniális,dícsérhetném a részleteket de nem érdemes,úgy jó ahogy van.Egy kicsit át fogom építeni de csak annyira hogy ha veterán vizsgára viszem majd ne legyen gond a gyári állapot.Ami negatív az a vezetőülés.Rövid ülőlap,alacsony támla...na ezt kicserélem:)Nincs rozsda az alján!!!Javítva sem volt!!!....Folytatni fogom az értékelést ha több lessz a tapasztalat...

- Már hibásan vettem mint kiderült a szakszerűtlen javítás okozott kárt.Túl sokat síkoltak a hengerfejből és kopácsolt a motor.Saját magam javítom,ezen kívül első gólyaláb cserés,de még a gyári van benne!!!!Kasznin apróbb javítások kellenek...

Magam javítom.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1984
Előző autója? Calibra Következő autója?
Verdikt (7.3/10)

Nissan Prairie 1983