Autók » Nissan » Prairie (1983-1988)

Prairie 1,5 GLX

Mult nagy dobása,de a jeneben is megállta a helyét

Nagyon jo megbizhato kényelmes,80as évek egyik luxus autoja igy 2009 ben.Nem kell most sem szégyenkezni a lámpáknál mert gyorsul mint a hiteles verdák,természetesen ezt már nem illik nagyon hajtani mert ha a mai napig müködöképes azt megkell becsülni.Futomüve kényelmesen veszi a nagyobb gödröket ugye mert az utjaink ad feladatott a lengéscsillapitoknak ami jol teljesiti a feladatát.Kanyarban a magasfelépitmény ellenére stabil,a gyári magassághoz képest 5 centivel lelett ültetve ez sokat segitett.122 000 km nél vettem most van 244 100 km a motor, válto,eredeti.Jelenleg is napi használatban van.folyt köv... mostmár yungtimer ként lesz használva alkalmanként.Most folytatom a 2010 es értékelést továbbra is kítünöen működik. 2011 Az autó jobb kézifék kötele elszakadt cserélce lett,és egy jobb hátsó fékmunkahenger.És ismét jöttek elő rozsdásodások azok ismét ki lett lakatolva.

- Torzios rugo,45ezer,10ezer,majd a donorbol lett potolva. Mert ugye ehez a típushoz donor szükséges.220.000Km nél kupluntárcsa cserélve,kuplung bowden szakadás 2 fordult elö,generátor,önindito,lengéscsillapito csere 220.000km nél.Elötte valoszínü eredeti lehetett benne.Amugy csak a kopo fék, alkatrészeket kellett cserélni.Jelenleg hibátlan.2011 ben kézifék kötél csere és egy hátsó munkahenger csere volt.

Barátilag lett javítva.

Karosszériája rohadásra hajlamos mint minden ilyentájt piacra dobott példány ennek elenszere jo magyar lakatos, már aki vállalja és láss csodát azért volt aki ezt a feladatott is jól lelkiismeretesen megoldotta.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1984
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 120222