Autók » Nissan » Pickup (1998)

Pickup 2,5 tdi 4WD

Ízi rájder Öcsém!!!!!!!!!!!!

Megbízható, strapabíró málhás szamár. Nem sikerült még kitaposnom a lelkét, peig igyekszek. Vannak hiányosságai, de bírja nagyon, 20 liter körűl fogyaszt, mert mindig üvegelem. A hátsókerék hajtás a világ legjobb dolga, nagyon lehet pakolni a seggét ennek a 2 tonnányi vasnak.Pattog mint a nikkel bolha és nincs előtte akdály.Ajánlom az össze elmebeteg őrültnek.

- első kardán (alapba hátsó kerekes) eltört, bal elöl a gömbcsukló kiszakadt, elektromos hibák nem ritkák, a szelepfedél tömítés kimúlt. Terepen volt hasznáva bőven.

Nissan Best Point márkaszervíz

A szomszédom autó szerelő és itt van mellettem a profi műhelye is, de ritkán fordulok hozzá.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1999
Előző autója? passat Következő autója? Nissan pickup
Verdikt (7.4/10)

Nissan Pickup 1998 (2002)