Olyan, mint egy dinoszaurusz
Szomszédolni jártam vele. Ez 1 elnyühetetlen őskövület a 20. századból. Mentem vele 160-al , természetesen benzinel nem tudom mennyit ehetett akkor, 100-110 nél 16 liter.31*10.5 -es gumival személyautokat alázo uttartása van. Megbizható minden körülmények között , a gyujtáselosztot évente érdemes szétszedni kitisztitani és ujrazsirozni , különben letapad a kosztol és nem lesz jo az elögyujtás. Konstrukcios hibája hogy az alváz vékony anyagbol van és ezeknél a régieknél rohad rendesen. Én is egy nagy utánfutot huztam kb 1200 kg-ot és leszakitottam a hátulját de igy is haza hozott. 120-nál nem lehet benne beszélgetni csak nehézségek árán a telefont olyan helyre kell tenni hogy lásd és ne keljen hallani ha csörög. Végezetül , tekintélyparancsolo inkább elengednek csak ne te állj mögöttük a lámpánál. Csak akkor akadtam el vele ha a lehetetlent feszegettem. Még tudnék irni róla sok szépet és jót , de most ennyit. Ja és nagyon könnyü vele parkolni.
- 2 első féktárcsa 22000 , első fékbetét 12000 , hátsó kardánkereszt 6000 , kipufogószelep 1800 de a hengerfejtömités 11000 , kuplungtárcsa 18000 , gázreduktor felujjitás 10000 ( benzin-gázos ) , gyujtáselosztofedél,rotor,megszakitó 10000.
saját sufni
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1985 |