Négy Egy
Mert kell egy terepjáró, kell! De milyen tettem fel a kérdést 3 éve, szerencsére ismertem a terepjárósokat a környéken persze csak azt mondták -Vegyél Patrolt. Nézegettem. Számolgattam. Nézegettem. Sajnos a Kánaán odaát van. Megszánt egy barátom gyere van nálam egy leharcolt darab de csináljuk meg. Megvan amikor a fejeden bárgyú mosoly terül el szemed fókuszál agyad nem ér semmit OOKKÉÉ! Mondani mindíg könnyű szétszerelni is, eddig még jó. Ismerd meg a Patrolt 88-as 160-as 3,3-as mondta a barátom alváz persze, hogy rohadt hiszen ez természetes állapota a terepjárók 80%-nak. Na de kinek van ideje megcsinálni, haver haverja ok. Homokfúvó, hegesztő, alapozó mint az új olyan lett. Poliuretán (szilentek) fékek jók lehet össze szerelni. Leírni könnyű mentek a hetek hónapok fogyott a pénz, de gyorsan ám. Kell egy kaszni épp itt áll egy nem egy műremek de egészséges. A gyorsan fogyókból egy kevés és autó formája lett a Patrolnak.
Nyár lett meleg ki lehet próbálni indulással nincs gond hidegen, de melegen se mert úgy biza nem indul. Adagoló csere mondták a szakik tényleg jobb lett. Készítsük fel műszakira. Gyorsan fogyókból gyorsan fogyott. Meglett az is. Felélesztettük. 3. éve használom. Mit mondjak férfias konkrétabban amikor a feleségem meglátta családunk nyomorba döntésének tárgyát csak annyit mondott fostalicska. Azóta sem szereti. Mit mondjak mire kell terepjárónak, nem állandóan pucolt suvnak. Ha van út megy rajta ha nincs csinál utat többször is bizonyította a képességeit. Somogybabod ésszel nagyon élvezetes helyszíne a terepjárásnak ha van hozzá gumid. Kényelmesebb mint a Samurai-ok, nem extrém verda nem gyors de megbízható strapabíró darab. Tény van olyan szerelő haver aki inkább kerül mert akkorát szívott az épp soron lévő problémából (berohadt csavarok). De ez van. Az autó masszív, 6cm emeltem a kasznin, hogy lehessen az alvázat és a tankot mosni. De ettől stabil maradt, a rugó maradt a gyári helyén ha az ér le még úgyis átvonszolja magát ha felül akkor úgyis elakad. Csörlő, haverok, traktor a sorrend. Nagyobbik fiam (13) szereti, kisebbik fiam (3) gyakran sírt kiskorában és a tuti befutó a Patrol volt 1 percen belül aludt benne azóta is imádja. A kutya mivel ezzel járunk vadászni szintén imádja. Négy, egy tuti egyes. Jó autó de szerelő gazda kell neki. Rövid távokon használom a fogyasztása 10-12 lehet de havi 500 km-nél nem igazán érdekel. Olajra vízre vigyázok. Eladni lehetetlen. Akinek üzletre kell kerülje el. Kiváló terepjáró, kiváló adottságokkal erre gyártották és még ma is tudja.
- Ha gondosan karbantartod akkor csak kopó alkatrészek apróságok.
Ismerős szerelők
A többi ismerős szerelő ha az egyik nem ért rá.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1988 |
Előző autója? | Justy | Következő autója? | Még nem tudom |