Spe-Note: Finom, hidd csak el!
Új autót szerettem volna és mindenképp 1.6-os motorral. Őszintén szólva ezt a modellt nagyon nehéz kiszúrni a sok autó közül, gülüszemével, keméleon-fejével, bolondos külsejével sem egy feltűnő jelenség. Akkor kezdtem el gondolkodni rajta, amikor megkaptam egy egész napra, hogy kipróbáljam. És megszerettem, ár-érték arányban (jelentős alku után) akárhogy is nézem, nem adódott jobb a piacon, megvettem, nem bántam meg.
A hely valóban sokkal nagyobb belül, mint ahogyan feltételeznénk, variálható az utastér, nagyon takarékos a motor (Renault) és jó a hangszigetelése is. A felszereltségre sem lehet panasz, pont ezekre volt szükségem. Igazából teljesen friss az élmény, 99%-ban csak jót tudok írni róla (jó a hifi, pontosan vezethető, esztétikus a belső...stb...stb...). A maradék 1% pedig feledhető (kicsi hátsó dobfék, mindössze vezetőoldali kartámasz, kis áttételezésű V. fokozat, akadozó hátsó biztonsági öv).
Ezért az árért csak kis motorral szenvedő kompaktot, vagy egy kicsit fürgébb kisautót kaptam volna, és mindenhol legfeljebb 1-2%-ot engedtek volna a listaárból. Csak ajánlani tudom az autót mindenkinek, aki szereti a praktikus autókat és a pénztárcáját.
- Hátsó biztonsági öv csatja
Nissan Gablini