Misi mókus kalandjai
2007 április elején vettem át az autót.A Tekna+comfort felszereltséget választottam,alku után 4M.Ft-ért.Ebben már minden nekem kellő és tetsző dolog benne van igaz az ára is igazodik ezekhez.A színe farmerkék ami nagyon tetszik nekem.Próbáltam az autó kicsit bohókás jellegét ezzel egy kicsit ellensúlyozni.Mégis furcsa lenne egy 192cm magas férfi egy okkersárga Notiban,legalábbis szerintem.Ami jó benne:Külső megjelenés,belső tér nagysága és variálhatósága.Az automata légkondi nagyon finoman dolgozik,főleg az előző autómmal /Daewoo Nubira/összehasonlítva.Tetszenek a felhasznált anyagok minőségei.A motor nagyon szépen,csendesen dolgozik,még nagy sebességnél is.az ülések kényelmesek de azért nem ártott volna egy beépített deréktámasz.Ami kevésbé tetszik:Elég magas vagyok ezért a vezetési helyzet lehetne jobb is,ha az ülést még hátrébb tudnám tolni.A műszerfal egy picit lehetne komolyabb,főleg a fedélzeti számítógép kijelzője.Akormány a legkissebb mértékben elforgatva már nem látszik.Az egész autóban egyvalami nem tetszik igazán bár ez nem olyan fontos része az autónak.Mégpedig a könyöktámasz.Nem lehetett volna egy szélesebb komolyabb,használhatóbb fajtát beletervezni?Merthogy tökéletesen nem felel meg a funkciójának az biztos.Mindezek ellenére a Notinak sokkal több jó tulajdonsága van,én nagyon megvagyok vele elégedve.Ajánlom mindenkinek,még a kevésbé jól felszerelt változatokban is.Főleg egyedül használom,de két nagyobb gyermekemmel és az asszonnyal is bőven elférünk benne.
- Még semmi.
Eddig nem volt szerelőnél.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Nubira 1.6 sx | Következő autója? | Még nem tervezem. |