Jó választás!
Elmentem egy hétre külföldre, mire haza értem a párom eladta a régi autónk. 2 nap alatt lejártuk az összes szoba jöhető márkakereskedést, és a Nissannál kötöttünk ki. Szerintem a legjobb ár-érték arányú autó volt. Először féltem a Renault motortól, de kellemesen csalódtam benne. Jól gyorsul, és keveset fogyaszt. Átlagba 5 liter gázolajból meg áll. A vízhőfok mérővel nem tudom mennyit spóroltak, de nekem nagyon hiányzik. Az utastere kategóriájába nagy. Beférek magam mögé, bár a csomagtartó lehetne kicsit nagyobb, és elektromos csatlakozót is híányolom.70% ban sötétben járok, és hátul, meg a csomagtartóba alig látni, megváltás viszont az első nagy lámpák,a buborék helyzetjelzővel. Hátsó tengelyt keményebbre is lehetne hangolni, hogy megrakva annyira ne táncoljon. Nyáron jó a hűthető kesztyűtartó, igaz az anyós lába is lefagy. Alapjába véve jó ki kocsi, megéri az árát. Kényelmesen, rugalmasan lehet vele közlekedni, és keveset fogyaszt. A szervizzel voltak gondjaim, de mióta megtaláltam az igazit, ezt is orvosoltuk. Villanyszerelő barátommal rakattam bele még egy fülke és csomagtér világítást, meg szivar dugót a csomagtartóba. Nem pakolom, tele inkább elosztom a súlyt. Azóta sokkal jobban fekszi az utat és csak hajtom és hajtom.
- Amikor kihoztam a szalonból nem működött a külső hőmérő 2 nap múlva cserélték az érzékelöt.10.000 km-nél elvittem olajcserére (Renault megan-nal ajánlott opció) biztos, ami biztos alapon. 20.000 km-nél normál szerviz. 40.000 km-nél normál szerviz, lett volna, de a gázolaj szűrő hibája miatt 3-4 s porlasztó cseréje. Sofőr oldali ablakemelő automatán nem ment fel. Újraprogramozták. A kapcsolót 2x, utána a komputert és ablakemelő motort is kicserélték. Azóta lefele sem megy magától. 60.000 km-nél normál szerviz. Minden garanciába ment.
Márka szerviz
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |