Deréktámasz hiányzik
Motor nem egy versenygép, de ezért az árért én 2,7 millióért vettem vonóhoroggal együtt könnyen elviselhető. Fedélzeti computer szerintem a fogyasztást nagyon "saccolja" saját mérés mindig többre jön ki kb. 5-7 decivel/100 km. Ami nagyon bosszant, hogy a kormányt csak dönteni lehet előre hátra nem lehet mozgatni, így elég nehéz eltalálni a helyes pozíciót. Az ülés szerintem nagyon kényelmetlen, a deréktámasz nagyon hiányzik belőle, igaz az oldaltartása jó. Elöl elég kicsi a hely a jobb térdemet nyomja folyamatosan a közép konzol. Engem zavar a fejtámla, mert csak magasságban lehet állítani dönteni nem lehet és a fejemhez hozzáér. A csomagtartó variálhatósága nagyon szuper. Az első ülések hátulján lévő kis asztalka, a tároló rekeszek, hűthető kesztyűtertó, kormányról vezérelhető rádió és a telefon kihangosító nagyon jól használható, könnyen kezelhető.
- Klíma a legelső bekapcsolás alkalmával nem működött. Garanciában azonnal megjavítottá, egy csavar nem volt rendesen meghúzva, újra töltötték
Szeged
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |