Autók » Nissan » Note (2006-2012)

Note 1.4 visia

A NIssan új "Hangja"

Több hónapos nézelődés és tapasztalatgyűjtés után melyet más márkáknál szereztünk be ezt az autót választotttuk.2006 áprilisában vettük át az új autót.A külső megjelenése elsőre tetszett persze tudom ez izlés kérdése.De az előd unalmas ALMERA-hoz képes képest jelentős előre lépés.Gondolom azért kapta a NOTE nevet mert az ALMARA-hoz képest valóban új és más "hang".Nem teljesen sikerült e belső tér kialakítása. A külsővel szemben, maradt az előd unalmas már-már szegényes kialakítása.A komfort jó, elöl jól el tudok helyezkedni, mindent elérek, kivéve a benzin betöltő nyílás és a motorháznyitó foggant yúját.Amelyet csak kiszállás után tudok nagy biztonsággal megtalálni.A hátsó lábtér több mint elegendő.Végre egy autó amelyben a mögöttem ülő kislányom nem tudja rugdosni az ülésem támláját.Általában 4 utazunk remekül elférünk de ha esetleg egy ötödik utasunk is van a gyermekülés miatt nem nagyon férünk.A csomagtartóajtó elektromegneses kapcsolója nem tetszik.egy ajtónyitásnál 2-3-szor is bekapcsol.Nem tudom úgy megnyomni hogy 1-ből 1 -szer kapcsoljon.Az autó fogyasztása jó még klímával is ki jön 6.5 körül persze nem 130-140-es tempo mellett ahol 7.5 felett iszik.95-100 között az autónak van egy furcsa tónusu búgása ezt úgy lehet kiküszöbolni,hogy vagy gyorsabban megyek vagy lassabban.A bal első ablak autómata funkciója egyszer megmakacsolta magát,de a használati útmutató alapján újra megtudtam vele tanítani a funkciót.Ez volt az egyetlen "hiba" eddig.Túl vagyunk az első szervizen olaj,olajszűrő,levegőszűrő-csere 2.5 óra 25000 ft.Elégedett vagyok.Összességében szeretjük az autót.Soha ne legyen rosszabb autóm.

- Semmi

Nem volt