A Családunk "kis" kedvence
Amúgy a családunk kedvence! Két kislányommal és a feleségemmel többnyire városban használjuk! Más 1.4-esekhez képest szerintem jól autózható, talán az áttételnek köszönhető! Motor nagyon halk, kormány nagyon puha, könnyedén kormányozható, fordulékony!Kívülről egyszerűen gyönyörű!Belül szép, igényes(szerintem) és egyben van minden! Kilátás jó (hátra is), nincs felesleges dupla A-oszlop(pl.:új Corsa, Meriva, stb...) ! Elől-hátul kényelmes, igaz a tárolóhelyek hiányoznak! Az is való, hogy hátul a két gyerekülés közé már nem adnék TELJESÁRÚ jegyet(kicsi)! A csomitartó lehetne egy picit nagyobb, de ez két kisgyerek mellett természetes! Az biztos, hogy nagyobb, mint kívülről gondolnánk! Ahogy a képen látjátok a világos belsőt választottuk.A fekete belső "kicsit" egyhangú!Az ablaktörlő az egyik kedvencem tökéletesen működik elől-hátul egyaránt!
Mindennel meg vagyunk elégedve csak az a csúnya hang tűnne már el belőle (féltengely?) !
- -Még nem sikerült behatárolni a "szerelőknek", de a jobb féltengelytől jön a "kotyogás-nyikorgás" ! Hidegebb időben (0-1 C-fok)- nem minusz 20 C-fok- főleg elinduláskor, 1-es, 2-es sebességfokozatban adja ezt a csúnya hangot !
- -A csomagtérbe nem égett a lámpa csak, ha éppen akart (kontakthiba?), de ezt megcsinálták a szervízben!
Mátra Nissan Kft
Gyöngyös