Autók » Nissan » Navara (2005)

Navara 2,5

Uram irgalmazz!!

A gyári adathoz képest, már az első tankolásnál azt hittem kilukadt a tank. Ez minden mennyiségben pusztítja a naftát. Azt mondják ez ilyen mert a teljesítménye is nagy. Mihez képest?
Talán csak a renault lehet ennél megbízhatatlanabb. Legaláb tudom milyen motort tettek bele. Terepen egy nagy nulla inkáb az UAZ amivel kimegyek azt nem kell a traktor után kötni. Vadászaton kiröhögtek amikor azt mondtam üljenek be hozzám, senki nem akart a kis lócán kapaszkodni. Amúgy szép nagy meg minden de itt vége is. Soha többet Nissan. Alig várom, hogy eladhassam. A könyvelőm szerint már nem sok van neki hátra a lízingből.

- Ami csak lehet, de az sűrűn! Fékek, porlasztók, futómű, elektronika stb...

Ezt már minden márkaszervíz barkácsolta. Jobb nem lett csak még többet fogyaszt. Azt mondták majd beáll. Mikor???????

Fenntartási költség (1) Évjárat 2007
Előző autója? Niva Következő autója? L200
Verdikt (1.6/10)

Nissan Navara 2005 (2005)