Hívjuk már vissza cseréljünk porlasztókat!
Az autom az elsö 30 km letiltott elöször azt hittem biztonsagi elektronika lehet mert bejaratos. Az elsö hónapban 24 hibát regisztrált a comp. jellenleg a teljes porlasztocsucssort cserelik rajta mert kuka(6000km)de legalább nekem kicserélik. 3napot mondtak. 1 hete nincs kocsim nem tudjak mikor lesz.Mert a denzo nem küld alkatrészt.(legalább is ezt mondták) Csere auto nincs oldjam meg. Az autom 3 honapos 9millioert vettem (üres tankal 1.2l gázolaj volt benne)(hovany kecskemet)A hetedik napon mar mindenkivel üvöltötem akinek köze van a nissanhoz magyarországon.Innen üzem :Kedves DRáGA nissan elég sok navarás ismerösöm van aki 8,5 literes fogyasztassal jár viszont még több aki 12-14 literessel nem kéne visszahivni ezt a tipust porlasztó cserére!!!?Hogy jót is irjak :az auto meglepöen stabil jól fekszi az utat a régebbi pick up-val eléntétben igen tágas és kényelmes és nem pattog az uthibákon. Ha kész lesz és jó lesz akkor remek vétel volt. Igaz a 600000 ft navigaciot csak nyugateu-ban használhatom,de aproságokon nem akadunk fen ,itthon leengedjük a rendkivül csendes elektromos ablakot(szeria felsz) es kikönyökölve (ahogy a menőkhőz illik) megkérdezük az őslakot hogy hol a faszomba vagyunk.
- porlaszto csucs sor kuka de garanciaba kicsereltek. lámpamosó van de nem is müködöt,azt mondták fog.
nissan balogh
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | e320 | Következő autója? | nem tudom mert a mai autok mind ilyen szarok |
Verdikt | (4.8/10) |