Brutál vasdarab
Egy hete vettem át,rögtön indulás Erdélybe majd Olaszországba.Röpke egy hét alatt közel ötezer km,igy nem sok tapasztalat adódott még vele.Az eddigek:brutál gépezet,terepen is jól bologul,volt alkalmam kipróbálni Erdélyben a sártengerben és a hegyekben.Országuton király,mindenki menekül előle,megy mint a tank.A fogyasztása remélhetőleg csak a bejáratás idején ennyi.Kényelmes,jó rugózású bár a rossz utakon hajlamos elpattogni és elég nehéz irányban tartani.A fék kissé szokatlan,nagyon bent fog,komolyan figyelni kell erre,remélhetőleg a szervizben valamit korrigálnak rajta.Néhány negativum:az ablakemelő kapcsolókat valami félkarú emberhez tervezték,igen nehéz elérni őket,a középső kartámasz nagyon hátul van,a hamutál talán rosszabb helyen nem is lehetne.Abszolut kiesik a látótérből,mindig le kell nézni ha meg akarom találni.Mindezek ellenére nagyon jó autó,hiszen a felszereltsége személyautós,a kényelme kifogástalan.A szerviz és fenntartási költségeket még nem tudom,remélhetőleg az előző hozzászóló árai nem minden szervizben ilyen brutálisak.A fogyasztása nagyon erősen lábtól függő,ha nagyon sietős 11 liter,ha nagyon öreguras 6 liter,kipróbáltam,rendes nappali forgalomban Romániában bő 240 km periódusban ennyi volt.Viszont mivel megy mint az örült nehéz vele lassan járni,igy inkább a 8-9 az átlag,ami még mindig szép eredmény ekkora autótól.
- Még semmi,egy hetes
Még nem volt szerviz,Nissan Gödöllőnél vettem.Nagyon korrektek és segitőkészek.Remélem a számlák is hasonló kedvességgel és vékony ceruzával iródnak
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | L 200 | Következő autója? | – |